آموزش حذف کامل اکانت Gmail
آوا2012

آموزش حذف کامل اکانت Gmail

اما چرا حذف؟

شاید شما هم مثل بعضی ها از برخی از آدرس های ایمیل هایی که قبلا ایجاد کرده اید دیگر استفاده نمی کنید و ادامه وجودشان را ضروری نمی دانید (چه بسا گاهی اوقات وجود آنها را برای خود مضر نیز می دانید!!!) و می خواهید آنها را حذف کنید. اما توجه داشته باشید که وقتی شما اکانتتان را حذف می کنید پس از مدت معینی (معمولا 90 تا 120 روز)سایت سرویس دهنده اجازه خواهد داد شخص دیگری اکانتی هم نام با اکانت قبلی شما برای خودش ایجاد نماید که در آن صورت پیام های ارسالی به شما توسط وی دریافت خواهد شد و شما به هیچ عنوان دیگر نمی توانید آن را پس بگیرید. پس لازم است قبل از انجام اینکار اطلاع رسانی کافی برای دوستانتان انجام دهید و اگر فکر می کنید حذف اکانت مشکلاتی را برایتان ایجاد می کند پیشنهاد می کنم اینکار را انجام ندهید چرا که بعد از گذشت مدتی اکانت های بدون استفاده غیر فعال می گردد و در آن صورت هیچ فردی دیگر نمیتواند اکانتی همنام با اکانت شما ایجاد کند.

اما برای حذف اکانت Gmail  مراحل زیر را دنبال کنید :

پس از ورود به محیط کاربری خود به جیمیل روی گزینه setting در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید. سپس برگه ی Accounts را انتخاب کنید. و گزینه ی Google Accounts Settings را انتخاب کنید. از قسمت My Products گزینه Edit را برگزینید. سپس از قسمت Delete Accounts بر روی پیوند زیر آن Close Account And Delete All  کلیک کنید. در بخش بعدی تمام سرویس های گوگل را تیک زده و از قسمت Current Password رمز اکانت خود را وارد نمایید و گزینه های Yes I want Delete My Account و Yes I acknowledge را تیک زده و در آخر Delete Google Account را کلیک کنید.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





پيوندها


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 17
بازدید دیروز : 17
بازدید هفته : 111
بازدید ماه : 91
بازدید کل : 45804
تعداد مطالب : 16
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1